Vrijwilligers

Het festival kan niet bestaan zonder enthousiaste vrijwilligers. Zij zijn goud waard.
We hebben een team van vrijwilligers die zich al jaren inzetten en meehelpen bij culturele evenementen die we organiseren. Maar we zijn altijd op zoek naar meer gouden handen, aanpakkers, publieksknuffelaars,
promotiehelden en creatieve geesten.

Dus… heb je tijd en zin om mee te helpen met een leuk nieuw festival in Enschede en ben je een aanpakker, spontaan en een niet-lullen-maar-poetsen-type? Stuur onze vrijwilligerscoördinator Do dan een mailtje via vrijwilligers@vanhaagtotwalfestival.nl
Je krijgt vervolgens een digitaal formulier toegestuurd. Hierin kun je naast je gegevens aangeven welk dagdeel je kunt en naar welke taak je interesse uitgaat. Wil je meteen het formulier invullen? Klik dan hier.

Welke taken zijn er

Opbouwers en afbouwers, publieksbegeleiders, locatiecoördinatoren, technici (aan de knoppen zitten tijdens kleine optredens), posters rondbrengen in de stad, programmaflyers uitdelen en styling (helpen met aankleding van het festival).

Als vrijwilliger ben je onderdeel van een enthousiast team, werk je mee aan een bruisende stad en krijg je van ons een presentje plus een hapje & drankje. Én natuurlijk onze eeuwige dank! Plus niet onbelangrijk: doe je mee als vrijwilliger dan ben je verzekerd via de Gemeente Enschede.