Theater Sonnevanck

Luistervoorstelling Wakkerland

Wakkerland is een luistervoorstelling waar je middenin zit. Het is een modern sprookje over een dromerig en moedig kind dat strijdt voor de natuur. In het decor vol visuele verrassingen luister je via een koptelefoon naar een spannend, theatraal hoorspel waarin Wakkerland tot leven komt.
Voor iedereen vanaf 8 jaar.

Op het eiland Wakkerland is iedereen altijd druk. Het liefst zijn de Wakkerlanders 24 uur per dag in de weer. Berber is anders dan de rest, want die valt om de haverklap in slaap. Op een stormachtige dag vonden twee vissers het kind dommelend in een bootje op zee. Ze gaven het aan de Vuurtorenwachter en sindsdien woont Berber bij hem.

Berber houdt zielsveel van de zee. De Burgemeester niet. Dwars door de zee bouwt hij een Weg, zodat het water wijkt en die lastige golven worden getemd. Nu kunnen er dag en nacht auto’s naar het Vasteland rijden. Berber ziet dat de dieren vluchten en de zee jammert. Maar de Wakkerlanders luisteren niet, die zijn alleen maar blij met de Weg. Er moet iemand in actie komen, want de Weg, die is slecht nieuws!

De voorstelling is voor iedereen vanaf 8 jaar.

Kijk hier voor meer info over Theater Sonnevanck.

Programma van Theater Sonnevanck

Tijd Locatie