Elna Obreen

Fotografisch Atelier Rembrandt

Stap deze fotostudio van vroeger binnen en ga op de foto à la een schilderij van Rembrandt of een van de andere grote meesters. Word jij het meisje met de parel? Het melkmeisje? Of een rijke koopman die Rembrandt in het licht zette? Fotograaf Elna Obreen maakt een prachtplaatje van je. 

Waar nu het heerlijke en gezellige eethuis Tentje Teman zit was in vroegere tijden Studio P.A. Weise gevestigd. Een Fotografisch Atelier. Hier lieten de rijken van de stad zichzelf fotograferen door fotograaf Weise. We praten over ruim 60 jaar geleden. Zijn specialiteit: portretfotografie.
Meer weten over dit verhaal? Lees dan dit artikel.

Tijdens het Van Haag tot Wal gaan we terug in de tijd en kun je je laten fotograferen door Elna Obreen. Haar specialiteit: mensen prachtig op de foto zetten à la een schilderij van Rembrandt, Vermeer of een van die andere grote meesters. Stap de pop up studio binnen, zoek een kledingstuk of object uit, neem plaats op de stoel en kijk in de lens… Je kunt de foto naderhand downloaden van een speciale plek op internet.

Elna over haarzelf als fotograaf: Ik word heel blij van fotograferen, een beeld creëren waarvan mijn hart een sprongetje maakt is echt m’n passie. Ik hou ervan om samen iets moois te maken. Je zal dus altijd je ideeën terugzien in het resultaat. Ik heb als fotograaf voor veel bedrijven gewerkt in verschillende disciplines: product, schoolfotografie, reclame, pers en architectuur.

Bekijk hier de site van Elna met nog meer mooie voorbeelden. 

En bekijk hier de site van Tentje Teman.

Programma van Elna Obreen

Tijd Locatie