Jasper Slaghuis

Concert Ode aan de Penoze

Twee Enschedese singer songwriters, Ene Palk en Jasper Slaghuis, hebben zich laten inspireren door verhalen van de ruige tijd in de Enschedese binnenstad in de jaren 60/70. Kijk hieronder terug naar het optreden van Jasper Slaghuis.

Jasper was bezig was met het schrijven van een nummer voor Ode aan de Penoze maar maakte gaandeweg het proces toch een meer melancholisch nummer als ode aan de hele stad.Jasper omschrijft zich als muziekmaniak. Hij is aanvoerder van het Twents Songschrijvers Gilde, programmeur van Mooiste Liedjes en verschillende festivals, werkt als Artist Manager bij iGNITE! Music én maakt zelf muziek!

In de Walstraat schijnen hier en daar nog kogelgaten in gebouwen te zitten en Café de Rode Leeuw was aardig berucht. Ook in de Stadsgravenstraat was het regelmatig hommels. De nozems gingen op de vuist met andere groepen en er ging nog weleens een fiets door de ruit. Singer songwriters Ene Palk en Jasper Slaghuis schreven beide een nieuw nummer voor dit Ode aan de Penoze concert.

Luister naar Jasper Slaghuis.

Het optreden van Ene Palk kun je hier bekijken.