Gill Bollegraf, Gudrun Hendrikman, Mathé Valks

Muzikaal ligconcert

Zie je jezelf al liggen… al mediterend en luisterend naar prachtige harpmuziek en andere instrumenten? House of Mindfulness coach Gill Bollegraf begeleidt je bij de meditatie en harpiste Gudrun Hendrikman en muzikant Mathé Valks zorgen voor de sferische klanken.

Dit Muzikale Ligconcert is op 31 oktober 2020 uitgevoerd en live gestreamd vanuit de kunstruimte van Concordia in Enschede. Je kunt het ligconcert zo vaak als je wilt terugkijken en luisteren. Dus rol je yogamatje thuis uit en geniet! Tip: als je wilt kijken vergroot dan de video dan zie je alles mooi in beeld.Doe vanuit huis mee met dit ligconcert. Trek makkelijke kleding aan, hou een dekentje en warme sokken bij de hand en rol je yogamatje uit op een fijne plek in je huis. Oh ja, en vraag je huisgenoten (ook je huisdieren!) om je in dit uur even met rust te laten. En heb je de smaak te pakken, zet de video dan aan op een vast moment in de week.

De stream is opgenomen op 31 oktober tijdens het Van Haag tot Wal Festival vanuit de kunstruimte van Concordia aan de Langestraat in Enschede. Op de achtergrond zie je de expositie Wayne Horse. Wayne Horse is het alias van Willehad Eilers, die als graffiti schrijver uit Bremen naar Nederland trok. Met veel humor en een ijzersterke beeldtaal buigt Wayne Horse zich met zijn grote en expressieve werken graag over de rijkdom van het Westen: lust, luxe en de keerzijde.

Meer over House of Mindfulness
Meer over Gudrun Hendrikman
Meer over Mathé Valks
Meer over expositie Wayne Horse